Η εταιρεία

profil anestis

Η ιστορία της εταιρείας

  Το γραφείο μελετών-κατασκευών Ανέστη Π. Μεγαρίτη είναι συνέχεια από το 2010 του γραφείου Παναγιώτη Α. Μεγαρίτη που λειτουργεί από το 1981 στο Κιάτο Κορινθίας, με ηλεκτρομηχανολογικές δραστηριότητες μελετών και κατασκευών έργων του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα.

   Στο φάσμα των υπηρεσιών  είναι μακροχρόνια η παράδοσή μας στη συντήρηση, τεχνική υποστήριξη και αποκατάσταση βλαβών.

  Οι υποδομές στη επιστημονική γνώση και την εμπειρία του παρελθόντος στάθηκαν βαθμίδες που  μας ανέβασαν  οργανωμένους και υποψιασμένους στην νέα ενεργειακή και κατασκευαστική εποχή των ΑΠΕ. Η συμμετοχή μας σε Πανευρωπαϊκό  φόρουμ στο Βερολίνο το 2012 για την ‘’ενέργεια στην εκπαίδευση, απασχόληση, νέες δεξιότητες κσι εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών’’ έδωσε νέα δυναμική στο γραφείο μας.

  Οι δοκιμασμένες συνεργασίες με επώνυμες και αξιόπιστες εταιρείες και τους μεγαλύτερους προμηθευτές  εγγυώνται την αξιοπιστία και την ποιότητα των έργων μας. Η μετοχή και συμμετοχή μας στο Δ.Σ. εισαγωγικής και εμπορικής ανωνύμου εταιρείας μας καθιστά έμπειρους στα οικονομικά.

  Ο  κατασκευαστικό τομέας υποστηρίζεται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς που κατέχουν γνώση και εμπειρία για την κατασκευή και λειτουργία των εγκαταστάσεων με τις απαιτούμενες άδειες επαγγέλματος, για ασφαλή προστασία και κάλυψη από τους εργασιακούς κινδύνους.

Τι μας κάνει να διαφέρουμε;

Θεωρούμε τον κάθε πελάτη και τις ανάγκες του διαφορετικές. Στόχος μας είναι να τον ακούμε και να βρίσκουμε μαζί τη λύση. Καθημερινά δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε έργο.

requirements

Κατανόηση αναγκών

Ακούμε τον πελάτη και τις ανάγκες του με πλήρη αφοσίωση. Μαζί μελετάμε τις ανάγκες του πριν ξεκινήσει το έργο.

σκληρη δουλεια

Σκληρή δουλειά

Εργαζόμαστε σε κάθε έργο ξεχωριστά δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας από την αρχή.

building

Ιδανικό αποτέλεσμα

Φροντίζουμε να εκπληρωθεί κάθε έργο όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Χρειάζεστε σύμβουλο έργων για την επιχείρησή σας;

Αναλαμβάνουμε έργα σε όποια μεριά της Ελλάδος και αν είστε!